Wat vinden klanten:


"We hebben Nancy leren kennen als een vriendelijke behulpzame meedenkende vrouw.  De afgelopen tijd heeft ze ons bijgestaan als mantelzorgmakelaar en we waren erg tevreden over haar manier van communiceren en de manier hoe ze dingen op- en aanpakt. Ze is rustig en kan goed luisteren naar de hulpvraag en neemt actie daarop:"


"Verstand van zaken , meelevend en accuraat. Een echt mensen mens. Dit is zeker van toepassing op Nancy Bekkering.
Het is heel fijn en geruststellend om haar aan je zijde te hebben in deze moeilijke tijden"


Op het moment dat wij zelf geen mogelijkheden meer zagen om mijn vader, met vasculaire dementie, in een particulier verzorgingshuis te laten plaatsen, kwam Nancy Bekkering op ons pad.
Er moest snel gehandeld worden, waardoor we een telefonisch intakegesprek hadden en Nancy direct aan de slag ging. 
Zij maakte een begroting, belde met het CAK (over de juiste eigen bijdrage), had veel overleg met ons en ging in gesprek met het zorgechtpaar van het verzorgingshuis. Met hen besprak zij andere woonmogelijkheden, waardoor het financieel ineens wél haalbaar was voor mijn vader.
We zijn dan ook erg blij dat Nancy ons zo goed heeft geholpen en dat zij de woonwens van mijn vader mogelijk heeft gemaakt.
Mocht u ook hulp nodig hebben bij een dergelijke situatie, dan raden wij Nancy ten sterkste aan. 


"Wij waren in zorgen over de toekomst en als mantelzorger voelde ik mij erg alleen staan. Tot ik op “dit is roden” ineens een item zag voorbij komen dat wij een mantelzorgmakelaar hebben gekregen in het noorden. Gelijk contact gezocht en gekregen. Nancy is bij ons op bezoek geweest en we hebben alles goed doorgesproken. Dat voelde al als “zorg verlichtend”. Dat iemand jou begrijpt en je wil helpen door mee te denken, zaken voor je uit gaat zoeken en met je mee wil om gesprekken te voeren betreffende WMO zaken. Geweldig, wat was ik daarmee blij en opgelucht.

Nancy, onze hartelijke dank voor je enorme inzet. We zijn heel blij met jou als mantelzorgmakelaar! We hopen dat veel mensen hiervan gebruik gaan maken en we zullen zeer zeker “reclame” maken voor jou.

Nogmaals hartelijk dank!.De mantelzorgmakelaar
Regelt, informeert en ontzorgt.
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn