Steeds meer mensen combineren werk en zorg. Door de veranderende  samenleving houd je dit niet tegen. Door de combinatie arbeid en zorg loopt de werknemer het risico overbelast te raken. Het verzuim kan toenemen.

Door mantelzorg op de werkvloer bespreekbaar te maken en samen op zoek gaan naar een oplossing helpt de werkgever en werknemer.

Mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid leidt tot minder verzuim en minder vervangingskosten, het verloop binnen het personeelsbestand zal ook minder zijn. Door een goed mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid bespaart de werkgever een hoop kosten. De medewerkerstevredenheid zal ook toenemen.
Ik kan de werkgever ondersteunen in de weg naar een juiste balans tussen werk en mantelzorg. Door maatwerk te bieden en kijken wat bij de organisatie past.

Graag ga ik met u in gesprek voor de mogelijkheden. Het inrichten van een inloopspreekuur behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten neem dan contact met mij op ik maak graag vrijblijvend een afspraak

De Mantelzorgmakelaar regelt, informeert en ontzorgt en gaat op zoek naar een win-win situatie voor werknemer en werkgever.

De mantelzorgmakelaar
Regelt, informeert en ontzorgt.
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn